Anne&Max mikt op 1 miljoen euro via sharefunding

Anne&Max mikt op 1 miljoen euro via sharefunding

Anne&Max hoopt via een sharefundingcampagne 1 miljoen euro op te halen. De horecaketen wil sneller groeien, ook in het buitenland.

Vanaf begin februari zijn certificaten van aandelen te verkrijgen via het platform Share Council. Instappen kan vanaf 250 euro. Volgens Anne&Max is 75 procent van de aandelen al gereserveerd.

Anne&Max bestaat sinds 2005 en heeft inmiddels 28 vestigingen, op één na allemaal in handen van franchisers. De keten wil meer 'toonaangevende flagshipstores' en binnen een jaar de stap zetten naar het buitenland, waarbij onder meer aan Duitsland wordt gedacht.

Verder wil Anne&Max inzetten op trainingen voor franchisenemers en medewerkers. "Ook gaat de investering naar nieuwe verkoopkanalen en de conceptontwikkeling van een b2b-strategie, waarbij koffie gerelateerde producten aan kantoren, universiteiten of stations worden geleverd", zegt oprichter Wobbe van Zoelen.

Reacties 1


Leonard Van Liere 31 jan, 17:48

De markt voor "aan koffie gerelateerde producten" voor scholen en bedrijven kent een duizelingwekkend aantal aanbieders waarbij mede door het thuiswerken de afname stevig in het gedrang gekomen. Er zijn al kantines die niet iedere dag meer -geheel- geopend zijn. Juist het beleveren, het retournemen, het controleren en het fysiek plaatsen van deze handel is een zeer kostbaar. Eerst onderzoekje doen ?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!