Doe-het-zelfketen Praxis lanceert marktplaats

Doe-het-zelfketen Praxis lanceert marktplaats

Doe-het-zelfketen Praxis is met een marktplaats begonnen. Hetzelfde geldt voor Brico en BricoPlanit, die ook onder Maxeda DIY Group vallen en actief zijn in België en Luxemburg.

De marktplaats is geïntegreerd in de bestaande websites en apps van de ketens. Het aanbod bestaat voorlopig uit meer dan 10.000 producten. Dit aantal komt bovenop de 90.000 producten die al te koop waren. Uiteindelijk komen er via de marktplaats meer dan een miljoen producten beschikbaar.

Maxeda kondigde de lancering donderdag aan. Managing director Corinne Duchenne van Praxis zei in november in de RetailTrends-podcast al dat de marktplaats eraan kwam. Maxeda is naar eigen zeggen de eerste doe-het-zelf-retailer in de Benelux met een markplaats.

Verkooppartners worden niet zomaar toegelaten. Om de kwaliteit te waarborgen, worden ze volgens Maxeda eerst uitgebreid geverifieerd. "Zo moeten de arbeidsomstandigheden waaronder de producten worden gemaakt goed zijn en is het belangrijk dat de producten van hout FSC of PFEC gecertificeerd zijn." Producten van verkooppartners zijn te herkennen aan 'verkocht en bezorgd door'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!