'C&A gaat weer herstructureren in België'

C&A heeft een ontslagronde aangekondigd op zijn Europese hoofdkantoor in België. Hoeveel banen er verdwijnen is volgens De Tijd niet duidelijk.

De C&A-directie heeft volgens de krant aan vakbond ACV Puls laten weten dat de verkoop, vooral online, tegenvalt. De vakbond wil duidelijkheid over het aantal banen dat in gevaar is. “Het is al de derde herstructurering in vijf jaar”, aldus vakbondssecretaris Jörgen Mulders.

C&A wil tegenover RetailTrends desgevraagd niet verder ingaan op geplande ontslagen. Een woordvoerder bevestigt wel dat plannen zijn aangekondigd om het ‘operationele model te moderniseren en de focus op klantgerichtheid te vergroten’. Of dat banen kost zegt ze niet, wel dat de hoofdkantoren in zowel België als Duitsland blijven bestaan.

Vorig jaar verdwenen al zo’n tachtig banen bij C&A in België. De van oorsprong Nederlandse kledingketen kondigde afgelopen november nog aan ook winkels te willen sluiten bij onze zuiderburen, maar niet hoeveel. C&A heeft nog zo’n 100 winkels in België.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!