One Hundred Restrooms breidt uit in Europa

One Hundred Restrooms is van plan om snel uit te breiden in Europa. Door drie internationale samenwerkingen denkt het Nederlandse toiletconcept in één of twee jaar uit te groeien van zo'n 40 naar 100 vestigingen, meldt het FD.

Onlangs is een contract gesloten met het Franse winkelvastgoedbedrijf Klépierre. De eerste locatie komt in een Spaans winkelcentrum. De verwachting is dat meer winkelcentra zullen volgen.

Ook gaat One Hundred Restrooms een samenwerking aan met snellaadbedrijf Fastned en met de Zweedse tankstationketen Circle K. Het laatste bedrijf heeft net bekendgemaakt dat het ruim 2.000 TotalEnergies-vestigingen wil overnemen. In Nederland is One Hundred Restrooms al bij zo'n 20 Totals te vinden.

Medeoprichter Bram Gleichmann zegt tegen het FD dat One Hundred Restrooms in 2022 voor het eerst winst maakte. In 2021 was er een verlies van 4 miljoen, het jaar ervoor belandde het 6 miljoen in de min. One Hundred Restrooms behoorde in 2021 tot de tien RetailTrends RetailRookies. Achter het bedrijf zitten onder anderen ondernemers die betrokken waren bij het eveneens Nederlandse toiletconcept 2theloo.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!