Roy van Keulen vertrokken als ceo van Ziengs

Roy van Keulen vertrokken als ceo van Ziengs

Roy van Keulen is gestopt als ceo van Ziengs Retail, het moederbedrijf van Ziengs Schoenen en Scapino. Dat bevestigt hij desgevraagd aan RetailTrends.

Volgens Van Keulen is zijn vertrek zijn ‘eigen keuze’ geweest en was dit ‘het juiste moment’. In september 2021 nam hij het stokje over van Henk Ziengs, die een stapje terug deed, maar wel nauw betrokken bleef bij het bedrijf. “Ik heb mooie stappen gezet en Ziengs heeft veel marktaandeel gewonnen”, zegt Van Keulen in een gesprek met RetailTrends. Eind april legde hij zijn werk neer. 

Het is nog niet bekend wie hem opvolgt. Momenteel wordt er gezocht naar een nieuwe ceo voor Ziengs Schoenen. In de tussentijd heeft het management van Ziengs de leiding, samen met directielid Ellen van Acht.

Wat Van Keulen hierna gaat doen, is nog onduidelijk. “Ik vond het hartstikke leuk bij Ziengs en ga op zoek naar een soortgelijke uitdaging, maar niet in schoenen. Ik ga mij opnieuw oriënteren. Ik woon in Bilthoven en moest dagelijks naar Assen rijden voor mijn werk, dus ik zag mijn kinderen niet veel. Daar ga ik nu eerst tijd insteken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!