Jysk opent eerste winkels in Turkije 

Jysk opent eerste winkels in Turkije 

Jysk heeft zijn eerste twee winkels in Turkije geopend. De Deense woonwinkelketen verwacht dat er meer filialen bij komen.

De eerste twee winkels van de keten openden donderdag hun deuren in Istanbul in winkelcentra Torium AVM en Oasis Cadde. "We wilden ons bedrijf al lang verder uitbreiden buiten Europa en we zien veel kansen voor Jysk op de Turkse markt. We zijn ervan overtuigd dat ons Scandinavische assortiment klanten in Turkije aanspreekt. Zoals altijd passen we een deel van ons assortiment aan op de lokale markt", zegt Jan Bøgh, president & ceo bij Jysk.

De twee winkels zijn slechts het begin van de groeiplannen van het merk. “We zien veel potentieel voor meer Jysk-winkels in Turkije”, aldus Bøgh.

Jysk opende in 1979 de eerste winkel in Denemarken. Inmiddels is het merk gegroeid naar 3.200 winkels wereldwijd in 48 landen. Het bedrijf opereert in 28 landen zelfstandig, bij de rest wordt gewerkt op basis van franchising. Jysk heeft 100 winkels in Nederland. Al die vestigingen worden momenteel omgebouwd naar het laatste concept. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!