Webinar: Verliezen in verband met diefstal verminderen

Webinar: Verliezen in verband met diefstal verminderen

Luister op 25 mei om 15:00 uur naar het verhaal van Pieter Hooijschuur, eigenaar van een PLUS Retail winkel. Ontdek hoe kunstmatige intelligentie van Veesion je kan helpen je CCTV-camera's winstgevend te maken en verliezen aanzienlijk kan verminderen. 

Winkeldiefstal is een groeiend probleem voor detailhandelaars wereldwijd en kost hen jaarlijks miljarden euros. En nu de wereld blijft worstelen met de nasleep van de pandemie, is het probleem alleen maar groter geworden. Met stijgende inflatiecijfers en stijgende consumentenprijzen is de verleiding om te stelen nog nooit zo groot geweest.

De financiële impact loopt inmiddels op tot meer dan 100 miljard euro per jaar. Volgens een recente studie van Retail security in Europe verliezen Nederlandse detailhandelaars jaarlijks bijna 1,8 miljard euro door dagelijkse incidenten van winkeldiefstal, voedselverspilling en toenemende interne diefstal. Uit het rapport blijkt ook dat winkels in totaal 600.000 euro uitgeven aan maatregelen voor diefstalpreventie ... zonder noemenswaardig resultaat.

Het probleem van diefstal in winkels neemt toe en wordt een steeds groter probleem voor de sector. Door de inflatie, in combinatie met de economische gevolgen van de pandemie, is het voor detailhandelaren steeds moeilijker geworden om hun producten in de schappen te houden. Dit heeft geleid tot een toename van het aantal winkeldiefstallen, wat niet alleen de winst van de winkel schaadt, maar ook de broodwinning van de werknemers in gevaar brengt. Door de inflatie zijn veel dagelijkse artikelen duurder geworden, waardoor het voor consumenten moeilijker is geworden om rond te komen.

Het is in deze context dat Veesion, de startup die kunstmatige intelligentie gebruikt om diefstal on the fly op te sporen, snel groeit in Nederland. Sinds wij in Nederland actief zijn hebben we de eerste 30 winkels uitgerust met onze software. 

Wil je weten hoe de kunstmatige intelligentie van Veesion jou kan helpen winkeldiefstal te stoppen? 

We nodigen je uit om donderdag 25 mei om 15:00 uur de testimonial van Pieter Hooijschuur te bekijken, eigenaar van een PLUS Retail-winkel in Nederland.

Pieter zal vertellen hoe hij de kunstmatige intelligentie van Veesion gebruikt om:

  • zijn CCTV-camera's winstgevend te maken;
  • de krimp in zijn winkels aanzienlijk te verminderen;
  • veel dagelijkse diefstallen te stoppen.

Wacht niet langer en reserveer nu je plek! Schrijf je nu in.

VEESION WORLDWIDE
Veesion is in 2021 gelanceerd en kan blijven groeien met een 10 miljoen euro investeringsronde die in het begin van 2022 is opgehaald. 

Deze investering maakte het mogelijk om:

  • de teams van Veesion te versterken door de aanwerving van meer dan 80 personen;
  • de vooruitgang in R&D voort te zetten om de efficiëntie van de technologie te verhogen;
  • de expansie in Europa en Amerika te versnellen.

Veesion is nu bij meer dan 2.000 verkooppunten actief in meer dan 20 landen, waaronder Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, het VK, België, Luxemburg, Brazilië, Canada, de VS en nu ook Nederland!

Supermarkten, apotheken, cosmetica- en kledingwinkels, elektronica- en Do-It-Yourself stores... De oplossing kan zich aanpassen aan elk type verkooppunt en stelt duizenden detailhandelaren in staat om diefstal-gerelateerde verliezen met 30 tot 70% te verminderen. En dit terwijl ze profiteren van een oplossing die 10 keer goedkoper is dan een bewaker. 

Daar stoppen de ambities van de jonge start-up niet:

"We have the opportunity to respond very quickly to a growing international demand, while keeping a product accessible, both in terms of daily use and price." - Benoit Koenig, co-founder of Veesion.

Voor meer informatie: veesion.io 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!