Extenda Retail lanceert Self Service Loss Prevention engine

Extenda Retail lanceert Self Service Loss Prevention engine

Extenda Retail, de marktleider in het ontwikkelen van retail software, lanceert een revolutionaire Self Service Loss Prevention (SSLP) oplossing, aangedreven door machine learning.
 
Stockholm, Zweden, 24 mei 2023
 
Retailers bieden in toenemende mate zelfbedieningsoplossingen aan consumenten, variërend van het zelf scannen bij een Self-Check-Out (SCO) tot het gebruik van een mobiele Scan & Go. Met de opkomst van zelfbediening komt de onvermijdelijke toename van derving, die door Forbes wordt geschat op een wereldwijd probleem van 100 miljard dollar. 

Extenda Retail zet de FMCG-detailhandel op zijn kop met zijn nieuwe Self-Service Loss Preventionoplossing. 

SSLP kan worden geïmplementeerd naast elke Point-Of-Sale (POS) toepassing. 

Het omvat de nieuwste machine learning (ML) technologie om, enerzijds, verdacht gedrag te identificeren, verlies van winkelvoorraad door diefstal en/of fraude te voorkomen en, anderzijds, om klantentrouw te verhogen.

Dankzij de nieuwe Loss Prevention oplossing van Extenda Retail kunnen retailers nu veelvoorkomende obstakels in de customer journey uit de weg ruimen en tegelijkertijd ook operational excellence bereiken. 

Self-Service Loss Prevention biedt het winkelend publiek een gepersonaliseerde klantervaring maar daar houden de voordelen niet op. Gewapend met de nieuwste SSLP-technologie gebruiken winkelmedewerkers hun tijd veel efficiënter, ervaren winkelmanagers een drastische vermindering van de operationele kosten en decisionmakers beschermen hun winstcijfers. De impact op devoorraadnauwkeurigheid zal ook een belangrijke invloed hebben op het tijdig aanvullen van de schappen en het replenishment percentage verbeteren.

De loss prevention oplossing van Extenda Retail geeft retailers een concurrentievoordeel door de integratie van de nieuwste AI technologie die namelijk leert van elke shopping journey van de consument.

Bovendien verhoogt SSLP de nauwkeurigheid van basket audits en rescans, en kan SSLP integreren met andere complementaire systemen zoals camera AI technologie.

Thomas Staven, Chief Product Officer van Extenda Retail, merkt op: "Ons Self-Service Loss Prevention oplossing  is verrijkt met AI en machine learning-technologie om de klantervaring te verbeteren en de winst veilig te stellen. Wij geloven dat in het huidige uitdagende landschap, het essentieel is voor retailers om hun winstgevend te beschermen en tegelijkertijd om de klantentevredenheid te verhogen’’ .
 
Nu veel Europese landen midden in een recessie en economische neergang zitten, is het nog nooit zo belangrijk geweest voor retailers om een frictieloze gebruikerservaring te garanderen en intuïtieve tools in te zetten die verlies door diefstal en/of fraude tegengaan.
 
Ontdek de kracht van Self-Service Loss Prevention technologie op de Extenda Retail website.

Over Extenda Retail
Extenda Retail inspireert retailers om verder te gaan door middel van frictieloze, game-changing softwaredie retailers helpt hun bedrijf te laten groeien en de ervaring van personeel en klanten te optimaliseren. Hun uitgebreide portfolio van oplossingen omvat HiiRetail (Cloud Retail Software), POS & Checkout, WMS, Customer Intelligence & Loyalty, en Apotheek Software. Met meer dan 40 jaar als leider in retail software ontwikkeling, maken honderden retailketens in meer dan 37 landen over de hele wereld gebruik van de oplossingen van Extenda Retail.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!