DPD sluit zich aan bij De Buren

DPD sluit zich aan bij De Buren

Pakketdienst DPD heeft zich aangesloten bij de pakketwanden van De Buren. Het is volgens De Buren voor het eerst dat verschillende pakketdiensten gebruikmaken van dezelfde pakketautomaat. 

DPD voegt zich bij pakketvervoerders die zich eerder al aansloten bij De Buren, zoals DHL, UPS en DHL express. Momenteel is het alleen mogelijk om pakketten van DPD te ontvangen via de onbemande automatische pakketwanden. Versturen met de pakketdienst zal binnen een paar maanden mogelijk zijn, stelt De Buren. 

Volgens het bedrijf kan er nu voor het eerst meer dan vijftig procent van alle Nederlandse pakketten via dezelfde pakketwand afgeleverd of verzonden worden. De Buren stelt dat het cruciaal is dat concurrerende pakketdiensten gaan samenwerken. “Want er is een keerzijde aan de explosief gegroeide pakketmarkt: overlast in de wijk door rondrijdende pakketbusjes, toename van CO2-uitstoot en minder snelheid voor de consument.”

De eerste pakketwanden met DPD staan in de omgeving van Veenendaal en Rotterdam. Binnenkort worden alle pakketwanden van De Buren hiermee geïntegreerd. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!