Takko benoemt nieuwe voorzitter adviesraad

Takko benoemt nieuwe voorzitter adviesraad

Takko Fashion heeft een nieuwe voorzitter van de raad van advies. Dirk Van den Berghe neemt het stokje over van Karl-Heinz Holland.

Holland was in 2018 en 2019 voorzitter van de adviesraad en keerde in 2020 in de rol terug. In 2021 was hij tijdelijk ceo. Eind juli werd bekend dat Holland zijn carrière buiten Takko vervolgt.

Van den Berghe heeft zo’n twintig jaar ervaring als ceo binnen de retail- en digitale bedrijven. Zo was hij onder meer executive vice president en regionale ceo van Walmart Azië en Canada. Ook stond hij aan het roer als ceo van Delhaize België en Luxemburg. Daarnaast was hij voorzitter en bestuurslid bij Flipkart Group in India en het Chinese JD.com. 

"We zijn erg blij om Dirk Van den Berghe, een zeer ervaren internationale branchedeskundige, als voorzitter van de adviesraad te hebben. Hij heeft ongeëvenaarde ervaring in zowel fysieke detailhandel als e-commerce in vele regio's wereldwijd. Met zijn expertise en steun zullen wij de groeikoers van Takko Fashion voortzetten", aldus Tjeerd Jegen, ceo van Takko.

Tijdens RetailTrends Live bespreekt ceo Tjeerd Jegen zijn plannen met Takko Fashion. RetailTrends Live vindt plaats op 7 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De laatste tickets zijn hier te koop.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!