Temu breidt bezorgingsnetwerk verder uit in Europa

Temu breidt bezorgingsnetwerk verder uit in Europa

Het Chinese e-commerceplatform Temu gaat verder uitbreiden in Europa. De uitbreiding volgt ruim een half jaar nadat het bedrijf in Europa begon.

Temu is partnerschappen aangegaan met logistieke partners in Duitsland, Mail Alliance, in Italië met Italiane en in Spanje en Portugal met CTT, zo meldt Ecommerce News. Daarmee heeft het bedrijf zijn bezorgnetwerk in Europa verder uitgebreid. "Onze samenwerking met sterke regionale partners zal ons helpen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen voor een soepel en efficiënt fulfilmentproces", stelt Temu over zijn logistieke stappen in Europa.

Temu is sinds april dit jaar actief in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van het Chinese Pinduoduo en is sinds afgelopen september ook in VS actief. Temu levert producten aan de consument rechtstreeks vanaf de fabrikant, ook wel dropshipping genoemd.

Het bedrijf, dat zich als concurrent van Shein en Alibaba positioneert, is volgens Ecommerce News op zoek naar meer logistieke samenwerkingen in Europa om aan de verwachtingen van de klanten te kunnen voldoen.

Reacties 1


ikke weet het 25 nov, 13:07

Nog meer ongecontroleerde Chinese zooi naar Nederland, en als ondernemer in Nederland en Europa moet je aan allerlei eisen voldoen /.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!