Rituals rolt Mind Oasis uit in Europa

Rituals rolt Mind Oasis uit in Europa

Rituals wil de komende jaren het wellness-concept verder uitrollen naar 'key cities' in Europa, zegt Richard Lems, director format en design, desgevraagd aan RetailTrends.

Rituals rolt het wellness-concept Mind Oasis verder uit in Europa. Deze week opende het bedrijf 2 nieuwe winkels volgens het concept in Duitsland en in Spanje. De komende jaren volgen nog meer Europese steden, bevestigt Richard Lems, director format en design, desgevraagd aan RetailTrends.

Deze week opende Rituals een Mind Oasis-winkel in Frankfurt, op de iconische winkelstraat Zeil. Het betreft de eerste winkel in Duitsland die werd ingericht volgens het wellness-concept. Daarnaast maakte het bedrijf deze week ook een entree met het concept in Barcelona, op de Passeig de Gràcia.

Het merk wil de komende jaren het concept verder uitrollen naar ‘key cities’ in Europa, zegt Lems. Zo opent er volgend jaar, vlak na de zomer, een Mind Oasis in het centrum van Berlijn, dichtbij warenhuisketen KaDeWe. “Verder zijn er nog geen concrete plannen. We zijn nog op zoek naar de juiste locaties”, zegt Lems. 

Met de openingen in Frankfurt en Barcelona staat de teller van het aantal Mind Oasis-locaties op 5. In juli breidde het merk uit met het concept naar Antwerpen. De hydromassage en brainmassage, die ook in de Mind Oasis in Amsterdam te vinden zijn, werden meegenomen naar België. Ook in Parijs opende het merk onlangs een locatie op de Champs-Élysées.

Rustpuntje
Rituals vestigt zich bewust in de drukke winkelstraten, zoals de Meir in Antwerpen en het Spui in Amsterdam, en hoopt met Mind Oasis daar naar eigen zeggen een rustpuntje te bieden. Met onder andere massages en meditaties kunnen klanten gemakkelijk en snel ‘opladen in een halfuur’. 

Beeld: Markus König

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!