C&A wil weer uitbreiden in Duitsland

C&A wil weer uitbreiden in Duitsland

Winkelketen C&A wil weer meer fysieke winkels in Duitsland openen. De fashionretailer wil minimaal 400 vestigingen hebben bij onze oosterburen, zo vertelt ceo Giny Boer aan de Süddeutsche Zeitung.

De uitbreiding komt nadat C&A in de afgelopen periode vooral winkels sloot in Duitsland. De Nederlandse modeketen heeft momenteel 388 winkels in het land. Waar de nieuwe winkels komen, is nog niet bekend. Volgens Boer maakt dat 'op zich niet zoveel uit, als ze zich maar op de juiste locatie bevinden'. De uitbreiding past in het plaatje dat Carsten Horn, ceo van C&A Duitsland, afgelopen november schetste. Hij vertelde dat het bedrijf in heel Europa in 3 jaar 100 nieuwe winkels wilde openen, waaronder dus ook in Duitsland.

In Nederland is de expansie van C&A ook merkbaar. Zo opent de fashionretailer volgende maand 2 nieuwe filialen in Amsterdam, waardoor het dan 7 winkels heeft in de hoofdstad. "Waar de pijlen van C&A voornamelijk gericht zijn op sterke expansie in Oost-Europa, zien we lokaal in Nederland ook nog steeds veel potentieel", zo vertelde market lead Benelux Stefanie Schneider van C&A tegen RetailTrends afgelopen december.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!