Cameranu opent nieuwe winkel in Rotterdam

Cameranu opent nieuwe winkel in Rotterdam

Cameranu opent een nieuw filiaal in Rotterdam. Daarmee vervangt de fotografieketen zijn huidige 2 winkels in de havenstad door een grote en completere variant.

Met dit winkelconcept wil de fotografieketen een ontmoetingsplek bieden aan fotografen, videomakers en contentcreators. Daarnaast is er de mogelijkheid om apparatuur te huren en in te ruilen. Er is ook een studio-, podcast-, lezing- en expositieruimte beschikbaar.

De nieuwe vestiging van Cameranu is hetzelfde concept als de flagshipstore die afgelopen zomer in Amsterdam werd geopend. Ook daar kwamen 2 bestaande vestigingen samen. De keten had 2 winkels in Rotterdam door de integratie van Calumet in Cameranu.

De fotografieketen oriënteert zich volgens directielid Ricardo van den Burg momenteel op het openen van meer winkels in nieuwe steden. Waar die winkels precies komen is nog niet bekend, maar het bedrijf wil naar eigen zeggen graag in de hele Benelux dichtbij de klant zitten.

Cameranu begon met een vestiging op Urk in 2003. Inmiddels telt de keten 6 winkels in Nederland en 1 in België (Antwerpen).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!