SVG Fair - Internationale vakbeurs voor de retailsector

SVG Fair - Internationale vakbeurs voor de retailsector

De Stocklots & Volume Goods beurs is hét nieuwe evenement voor retailprofessionals. Een innovatieve beurservaring in een inspirerende omgeving. Bezoek 80 showrooms, ontmoet nieuwe leveranciers en bestel direct uw volgende best-sellers.

De SVG beurs
De Stocklots & Volume Goods beurs brengt op 5 & 6 juni aanstaande 80 leveranciers uit heel Europa samen. Dit zijn import- en groothandelsbedrijven gespecialiseerd in diverse consumentenartikelen. Vanaf het moment dat je Stocklots & Volume Goods binnenstapt, is er zoveel te zien en te doen. Kom voor de producten, blijf voor de ervaring.

De eerste editie afgelopen januari was een groot succes!
Retailprofessionals uit meer dan 30 landen bezochten de eerste editie van de SVG beurs afgelopen januari. Bekijk hier de aftermovie.

Wat wordt er aangeboden?
De producten die op de Stocklots & Volume Goods beurs worden aangeboden, zijn een gebalanceerde mix van stocklots en reguliere importgoederen. Deze stocklots zijn afkomstig van overvoorraden, end-of-line producten of faillissementen. Daarom kunnen deze producten tegen veel lagere prijzen worden aangeboden dan normaal. Dit geeft u de mogelijkheid om uw klanten veel waar voor hun geld te bieden en tegelijkertijd uw eigen marges te vergroten. Om uw assortiment compleet te maken, kunt u op de beurs ook veel reguliere importproducten bestellen. Op de Stocklots & Volume Goods beurs worden veel premiummerken aangeboden. Biedt uw klanten merkproducten aan voor outletprijzen.

Met 12 verschillende productcategorieën is de diversiteit aan producten die Stocklots & Volume Goods aanbiedt zeer groot. Van huishoudelijke artikelen tot speelgoed, van decoratie tot kleding en van tuinartikelen tot cadeau-artikelen, alles wat u zoekt onder één dak.

SVG beurs zomereditie
Op 5 & 6 juni aanstaande vindt de zomereditie van de SVG beurs plaats in een voormalige PHILIPS-fabriek in Winterswijk. Mis het niet!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op svgfair.com.

Bestel direct uw gratis tickets op tickets.svgfair.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!