One Hundred Restrooms betreedt 2 nieuwe markten

One Hundred Restrooms betreedt 2 nieuwe markten

"We hadden al veel sneller kunnen openen in meerdere landen, maar dat hebben we bewust niet gedaan", vertelt medeoprichter Bram Gleichman.

One Hundred Restrooms breidt dit jaar nog uit naar Denemarken en Portugal. Met Frankrijk erbij, voegt het toiletconcept 3 nieuwe Europese landen toe aan zijn bestand.

De oud-RetailRookie is sinds enkele jaren te vinden over de grens, met enkele locaties in Spanje, Scandinavië en België. Waar het concept onlangs aankondigde dit jaar nog de deuren te zullen openen in Frankrijk, heeft het bedrijf ook plannen om voet te zetten op Portugese en Deense bodem. De groei van het Nederlandse bedrijf zit hem vooral over de grens. Dankzij samenwerkingen met grote partijen, zoals Kleppière (het vastgoedbedrijf achter Hoog Catharijne) is One Hundred Restrooms in de mogelijkheid om sneller stappen te zetten.

In totaal heeft One Hundred Restrooms nu zo'n 70 locaties; founders Bram Gleichman en Mariëlle Romeijn mikken erop vóór het einde van dit jaar over de 'magische' grens van 100 vestigingen te gaan. "Nu we ons ook op meerdere partners én op meerdere groeimarkten richten, wordt het speelveld groter", aldus Gleichman. 

Stukgroeien
Het Nederlandse bedrijf zorgt ervoor niet te explosief te groeien. “We zorgen dat iedere locatie winstgevend is, zodat we in elk afzonderlijk land goede mensen kunnen aannemen. Met ieder land zijn we al jaren bezig. We hadden al veel sneller kunnen openen in meerdere landen, maar dat hebben we bewust niet gedaan."

Een imperium bouwen op 1 euro? Zo doe je dat.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!