Digitale Schermen voor NS Kiosken & Julia’s

Digitale Schermen voor NS Kiosken & Julia’s

AVEX installeert digitale schermen op meer dan 50 stations in Nederland. Wil jij ook jouw verkopen een boost geven met digital instore communicatie? Ontdek alles hierover in de nieuwe referentiecase!

In de dynamische wereld van retail is het essentieel om klanten op een innovatieve en efficiënte manier te bereiken. AVEX begrijpt dit als geen ander en heeft daarom een indrukwekkende referentiecase gerealiseerd bij NS Kiosken en Julia’s vestigingen door heel Nederland. Met de installatie van digitale schermen in meer dan 100 verkooppunten zorgt AVEX voor een verbeterde informatievoorziening en klantbeleving. Deze schermen bieden niet alleen actuele reisinformatie, maar ook aantrekkelijke promoties en menu’s, wat bijdraagt aan een naadloze en aangename ervaring voor reizigers én de verkopen stimuleert in de outlets op en rond het station.

AVEX Digital Signage Retail Solutions voor NS Kiosk 2a
De keuze voor digitale schermen in drukke treinstations brengt hoge eisen met zich mee wat betreft betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. NS Kiosk en Julia’s stonden voor de uitdaging om hun 125+ verkooppunten te voorzien van moderne audiovisuele oplossingen, zonder de winkelomgeving en dagelijkse werkzaamheden te verstoren. AVEX leverde een oplossing door maatwerk en slimme logistiek te combineren. Speciale trolleys, vooraf beladen bij AVEX, zorgden voor een soepele installatie zonder extra inspanning voor de technici. Dit toont aan dat AVEX een betrouwbare partner is voor audiovisuele oplossingen in elke retailomgeving.

AVEX Digital Signage Retail Solutions voor NS Kiosk 1a
Ben je benieuwd naar de impact en details van deze innovatieve installatie? Bekijk dan de video waarin AVEX deze referentiecase uitgebreid presenteert. Hierin wordt duidelijk hoe de schermen worden ingezet, welke voordelen ze bieden en hoe ze bijdragen aan een efficiëntere en prettigere reiservaring. Laat je inspireren door de expertise en bekwaamheid van AVEX en ontdek hoe ook jouw retailomgeving kan profiteren van geavanceerde audiovisuele oplossingen. Leer meer over deze mooie projectcase, bekijk het in deze video.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!