Nieuwe redactionele leiding bij RetailTrends Media

Nieuwe redactionele leiding bij RetailTrends Media

De redactionele leiding van RetailTrends Media komt in andere handen. Reinilde Blotenburg is per 1 juli aangesteld als hoofdredacteur van RetailTrends Media. Henrico Pit keert per 1 juli terug in de rol van redactiechef. 

Blotenburg (35) volgt Amnon Vogel op, die zijn loopbaan na 8,5 jaar buiten RetailTrends Media voortzet. “RetailTrends is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatief crossmediaal platform met een trouwe community van members binnen de retailwereld. Ik kijk met heel veel plezier terug op de periode waarin ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren.” 

Blotenburg is al bijna 11 jaar verbonden aan RetailTrends Media. In 2016 nam ze de rol van eindredacteur op zich. Die functie combineert ze sinds 2022 met die van adjunct-hoofdredacteur. In datzelfde jaar verscheen de biografie van CoolCat-oprichter Roland Kahn ‘Kahn – Mijn leven, mijn liefdes, mijn werk’, waarvoor zij diens levensverhaal optekende.
  
Met Pit (49) haalt RetailTrends Media een ervaren journalist aan boord, die over grote kennis van de retailmarkt beschikt. Pit is nu retailverslaggever bij De Telegraaf en werkte al eerder als redacteur bij RetailTrends Media. Daarvoor was hij onder andere redacteur bij Omroep Gelderland en ANP.  

Blotenburg en Pit kijken uit naar hun nieuwe rol. “Vanaf dag 1 informeert en inspireert RetailTrends Media de Nederlandse professionals in de retail- en merkenindustrie. Het is mooi om verder vorm te geven aan de basis die Amnon legde, met een sterk team en betrouwbare content.” 

RetailTrends Media viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. Met RetailTrends.nl, diverse events, studiereizen en een printmagazine is het platform de go-to voor wie op de hoogte wil zijn van de ontwikkelingen in het retailvak.  

Het 20-jarig jubileum wordt op 12 september aanstaande gevierd, met een extra feestelijke editie van RetailTrends Live. Doorgewinterde topretailers Wouter Kolk (Ahold Delhaize), Ton van Veen (Jumbo) en Raymond Cloosterman (Rituals) delen daar het podium met pioniers als Tom Peeters (Crisp), Sharon Hilgers (My Jewellery), Jan Baan (Omoda) en Christina van Spaendonck (Van Lier). En natuurlijk strijden wederom 10 jonge concepten om de titel van RetailRookie of the Year.  

Kijk hier voor meer informatie over de line-up. www.retailtrendslive.nl  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!