Wat voor soort tafel past bij een zakelijke inrichting?

Wat voor soort tafel past bij een zakelijke inrichting?

Ben je je kantoor of een andere zakelijke ruimte aan het inrichten en zoek je daarom een passende tafel? Lees dan vooral even het onderstaande artikel door. Wij vertellen je namelijk met wat voor tafel je kunt zorgen voor een stijlvolle zakelijke inrichting die helemaal van deze tijd is.

 

Een eigentijdse kantoorruimte is meer dan alleen functioneel
Welke tafel het best past bij een kantoorruimte hangt volledig af van je persoonlijke voorkeuren. Wel is het zo dat er een bepaalde trend gaande is als het gaat om zakelijke inrichting. Een kantoorruimte hoeft vandaag de dag namelijk niet alleen maar functioneel te zijn. Waar het vroeger blij een simpele kamerplant bleef, is dat nu het absolute minimum. Je ziet steeds vaker stijlvolle elementen verschijnen in kantoorruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een luxe fauteuil bij de koffiehoek of LED-sfeerverlichting. Of wat dacht je van een robuuste kloostertafel?

 

Een kloostertafel, wat is dat precies?
Een goede manier om een vleugje stijl toe te voegen aan je kantoorruimte is door te kiezen voor een kloostertafel. Een kloostertafel wordt ook wel een kasteeltafel genoemd. Dit is een stijlvolle houten tafel die vanwege zijn robuuste karakter zo in een oud klooster of kasteel had kunnen staan. Dit type tafel bestaat doorgaans uit twee stevige houten kolompoten. Zowel de poten als het tafelblad bestaan bij een kloostertafel meestal uit massief eikenhout. De charme van een kloostertafel kan de sfeer in een kantoor of andere zakelijke ruimte uitstekend doen opleven.

 

Hout van kwaliteit
Niet elke kloostertafel heeft dezelfde uitstraling. De een oogt wat meer doorleefd dan de ander. Dit hangt vooral af van het soort hout dat wordt gebruikt en de afwerking daarvan. Zo zijn er bijvoorbeeld kloostertafels verkrijgbaar die gemaakt zijn van oud eiken. De noesten en scheuren die normaal gesproken als imperfecties worden gezien, geven dit type hout juist charme. Een kloostertafel van doorleefd hout kan een mooi contrast vormen met een strakke, minimalistische zakelijke inrichting. Uiteraard zijn er ook kloostertafels met een strakkere uitstraling. Wat de keuze ook wordt, kies in elk geval voor kwalitatief hout; het liefst massief.

 

Alles voor een stijlvolle kantoorruimte
Als je denkt dat een kloostertafel een mooie toevoeging zou kunnen zijn aan je kantoorruimte, raden we je aan om het assortiment van robuustetafels.nl eens te bekijken. Hier vind je mooie kloostertafels, maar ook diverse andere meubels. Het mooie van Robuuste Tafels is dat je hier verschillende maatwerkopties hebt. Zo weet je zeker dat de tafel mooi aansluit bij de rest van het interieur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!