Zakelijk sanitair inrichten

Zakelijk sanitair inrichten

Ben je van plan om zakelijk sanitair in te richten? Lees dan vooral even verder, want wij bespreken hieronder een fijne sanitairwinkel. Hier beschikken ze over een ruim assortiment aan sanitaire producten, van urinoirs tot aan vloertegels. Het is zeker de moeite waard om hier eens rond te kijken, vooral als je benieuwd bent hoe je je zakelijke sanitaire ruimte nog completer kunt maken.

 

Deze sanitairwinkel is ideaal voor zakelijk sanitair
Als winkeleigenaar wil je je medewerkers goede voorzieningen bieden, bijvoorbeeld een toiletruimte die van alle gemakken is voorzien. Of misschien is de toiletruimte in je winkel beschikbaar voor klanten. Wat zakelijk sanitair betreft, heb je de juiste sanitaire producten nodig. Daarvoor moet je bij tegeldepot.nl zijn. Het mooie van Tegeldepot is dat je hier alles vindt wat je nodig hebt voor sanitair en alles wat daarmee te maken heeft. Dat begint al bij een ruim assortiment aan toiletten. Of je nu een toilet zoekt met een inbouwreservoir, een urinoir of een hangtoilet, het is allemaal mogelijk.

 

Een luxe fontein of wastafel
Een zakelijke sanitaire ruimte is niet compleet zonder een passende wastafel. Als het een relatief kleine ruimte betreft, kun je kiezen voor een fonteintje. Wederom kun je daarvoor terecht bij Tegeldepot. Bij dit assortiment aan sanitaire producten heb je de keuze uit verschillende materialen. Zo kun je het zo luxe maken als je het zelf maar wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte natuurstenen wastafel? Dit type wastafel is meer dan alleen functioneel ideaal als je je klanten en medewerkers wat extra luxe wilt bieden. Uiteraard vind je hier ook gewoon keramische wastafels en fonteintjes.

 

Maak het compleet met de juiste tegels
Wanneer je een zakelijke sanitaire ruimte gaat inrichten, blijft het waarschijnlijk niet alleen bij een toilet en een wastafel. Bij hoogwaardig sanitair hoort tenslotte de juiste wand- en vloerbekleding. Met de juiste tegels komt je sanitair het beste tot zijn recht. Bij Tegeldepot vind je talloze wand- en vloertegels die geschikt zijn voor sanitaire ruimtes. Je kunt de vloer bijvoorbeeld voorzien van prachtige natuurstenen tegels, minimalistische betonlook tegels of kleurrijke mozaïektegels. Als je dacht dat alle tegels vierkant of rechthoekig zijn, heb je het goed mis. Tegeldepot biedt namelijk ook zeshoekige tegels, tegels in een visgraatpatroon en zelfs tegels in de vorm van kiezelstenen aan.

 

Alles wat je nodig hebt
Het is fijn dat je bij een winkel zoals Tegeldepot alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een sanitaire ruimte. Als je eenmaal het juiste sanitair hebt gevonden, kun je gelijk kijken of je dit kunt combineren met bijpassende tegels. Om het helemaal compleet te maken, kun je hier ook terecht voor handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een luxe zeeppompje of een ingebouwde zeepdispenser.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!