The Phone Lab voor het eerst over de grens

The Phone Lab voor het eerst over de grens

De Nederlandse reparatieketen The Phone Lab opent op korte termijn zijn eerste vestiging over de grens. Oprichter Boris Blijham meldt aan Quote dat er een winkel komt in Duitsland; vermoedelijk in Keulen. 

"We gaan in die eerste winkel ons concept bewijzen. Met als doel om daarna het hele land te veroveren. En om door te pakken naar andere landen", zegt Blijham. 

The Phone Lab heeft 10 winkels in Nederland, in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, en in Haarlem en Alkmaar. De vestiging in Duitsland betekent het eerste verkooppunt over de grens. Hoewel het bedrijf zo'n 5 jaar geleden nog aankondigde koers te zetten naar België, zijn er anno 2024 bij onze zuiderburen nog geen eigen winkellocaties te vinden. 

1,8 miljoen
Voor zijn expansieplannen is The Phone Lab bezig met een sharefundingscampagne, waarmee het bedrijf na de zomer in totaal 1,8 miljoen euro wil ophalen. Onlangs is er ook een 'angel investor' ingestapt, voor 2 ton. "Zo streven we naar een landelijk dekkend netwerk, waardoor we ook wat makkelijker kunnen werken met verzekeraars." Ook kijkt Blijham met een schuin oog naar private equity, om winkels en -voorraden te kunnen voorfinancieren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!