Mr Marvis heeft nieuwe cfo/coo

Mr Marvis heeft nieuwe cfo/coo

Mr Marvis heeft Marinke Phaff als cfo/coo aangetrokken. Ze is per 1 september begonnen, meldt het Nederlandse herenkledingmerk.

Phaff voert in haar nieuwe functie de financiële strategie van Mr Marvis aan. Daarnaast richt ze zich op het bevorderen van de (internationale) bedrijfsgroei en op het waarborgen van de financiële duurzaamheid.

Tot februari dit jaar was ze cfo/coo bij webwinkel fonQ, een functie die ze ruim 2 jaar vervulde. Eerder werkte ze onder meer zo'n 4 jaar voor het herenmodemerk Suitsupply, onder andere als coo.

"Mr Marvis groeit snel, waardoor ook de bedrijfsvoering complexer wordt", zegt ceo David Sipkens. "Marinke's bestuurservaring, financiële kundigheid en gedegen kennis van de kleding- en e-commercebranche maken haar tot de perfecte persoon om bij te dragen aan een toekomstbestendig Mr Marvis."

Mr Marvis begon in 2016 als webwinkel voor korte broeken. Inmiddels beschikt het merk over een uitgebreid assortiment en heeft het ook 11 winkels, waarvan 7 in Nederland, 3 in België en 1 in Duitsland. Het doel is om in 2025 25 winkels te hebben.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!