Nederlandse winkels Paprika weer open, webshop nog dicht

Nederlandse winkels Paprika weer open, webshop nog dicht

De 25 Nederlandse winkels van de Belgische damesmodeketen Paprika zijn weer open. De webshop is echter nog gesloten, blijkt uit een mededeling op de website.

Vorige week bleven de winkels van Paprika dicht. Dat had te maken met de overname door het Luxemburgse investeringsfonds Futura Capital Fund. Dat heeft een groot deel van de activiteiten van Paprika en zustermerk Cassis overgenomen. In Nederland zullen 4 van de 25 winkels sluiten, maar het is nog niet duidelijk om welke vestigingen het gaat. In België worden 37 van de 60 winkels gered. In Frankrijk gaan er 14 door, in Duitsland 12 en in Luxemburg 5. 

Volgens de mededeling op de website is de webshop tijdelijk gesloten. Dat geldt voor alle landen waar Paprika en Cassis actief zijn. Anders dan in Nederland, België en Luxemburg zijn de winkels in Frankrijk en Duitsland nog wel dicht.

Paprika en Cassis richten zich vooral op vrouwen met een maatje meer. Op Instagram melden de merken dat er binnenkort een nieuwe plus-size collectie aankomt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!