Thuisrestaurant moet regels volgen

Uitbaters van thuisrestaurants moeten voldoen aan de meeste regels die ook voor andere gelegenheden gelden. Dat vindt minister Dekker van Volkshuisvesting. Doen ze dat niet, dan mag de gemeente de zaak sluiten. Thuisrestaurants van hobbykoks zijn de laatste tijd in opkomst. Klanten betalen er voor een maaltijd, maar de restaurants voldoen nauwelijks aan hygiëne- en milieu-eisen. De Tweede Kamer klaagde onlangs dat deze restaurants hierdoor een vorm van oneerlijke concurrentie voor de gewone horeca vormen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!