Trends & Mindsets wil informeren én inspireren

Op 7 september vindt het nieuwe seminar Trends & Mindsets van trendanaliste Christine Boland plaats. Trends volgen elkaar in een rap tempo op. Dit seminar gaat onder meer in op de vragen hoe de consument bepaald of een trend bij hem of haar past, en wat eigenlijk de precieze definiëring van stijl is.

Het seminar is verdeeld in twee presentaties. In Trends gaat trendanalist en consultant Christine Boland in op wat er leeft in de maatschappij, zowel op wereldniveau als lokaal. In het tweede gedeelte komt het denkmodel Mindsets aan de orde. “Dit model helpt bij het in kaart brengen van een stijl. Ieder merk of concept heeft een specifieke stijl en daar passen trends wel of helemaal niet in of misschien een beetje.”
Boland, al meer dan twintig jaar bezig met het analyseren van consumentengedrag en trends: “De onderwerpen die aan bod komen in de presentaties zijn voor uiteenlopende branches en bedrijven relevant. Voornaamste en mooiste doel van dit seminar is dat deelnemers niet alleen worden geïnformeerd, maar vooral ook worden geïnspireerd."

Kijk voor informatie en om in te schrijven op RetailAgenda.nl, RetailTrends.nl of christineboland.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!