AMFI lanceert Fashion Transit

De eerste editie van Fashion Transit van het Amsterdam Fashion Institute gaat als zeer geslaagd de boeken in. De studenten van alle specialisaties gaven een gezamenlijke eindpresentatie van hun werk. Naast genodigden zoals ouders en vrienden was ook de pers uitgenodigd om het werk te bewonderen.

Ook werden er voor het eerst prijzen uitgereikt. Roland Kahn, directeur/eigenaar van Cool Cat, gaf twee prijzen weg na de modeshow, waarin studenten van de afstudeerrichting Design & Styling hun collecties toonden. Clair Vyent, die een ‘lekker sexy modebeeld’ neerzette met haar fladderige jurken kreeg de hoofdprijs. Een extra prijs ging naar Christel Fritz die een kindercollectie ontwierp voor zeer eigenzinnige jongetjes. “Zeer verrassend. Je moet lef hebben om met een kindercollectie af te studeren”, aldus Kahn.

De Bijenkorf kende Martine van den Berg een prijs toe voor haar afstudeerproject van de specialisatie Concepts & Brands. RetailTrends beloonde Valerie Blanco met een prijs voor haar Brand Harmony-concept. Ook Blanco studeerde af in Concepts & Brands. Het concept was niet alleen doordacht en zeer uitgewerkt – het zou morgen van start kunnen gaan – maar ook visionair omdat het zich op de Chinese markt richt. Een groeimarkt die in de toekomst alleen maar belangrijker wordt.

Een uitgebreid beeldverslag van dit evenement vindt u op RetailAgenda.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!