Lifestyle en Hermans Retail werken samen

Woon- en decoratieformule Lifestyle gaat samenwerken met Hermans Retail, om zo sneller te kunnen groeien. Dat heeft Lifestyle gisteren bekendgemaakt. Op dit moment telt de keten zeventien winkels, maar dat moeten er op korte termijn meer worden.
Oprichter en directeur van Lifestyle, Youph van Leeuwen: “De Lifestyle-formule biedt ruimte voor groei, maar de bestaande organisatie zat aan de grenzen van haar capaciteit. Om de expansieplannen werkelijkheid te laten worden, was de partnership met een sterke partij als Hermans Retail Europe BV dus wenselijk. Door te kiezen voor deze samenwerking word ik in staat gesteld om me volledig te focussen op de optimalisering en de inhoud van de bestaande formule, teneinde de succesvolle winkelketen nu verder uit te bouwen.”

Hermans heeft een “aanmerkelijk” belang genomen in de woonformule, maar de dagelijkse leiding blijft in handen van Van Leeuwen. “Door de financiële samenwerking met Hermans Retail Europe BV worden de expansieambities gefaciliteerd, terwijl de operationele activiteiten zoals logistiek, administratie en ICT worden uitbesteed aan HIS BV, een zusterorganisatie van Hermans Retail Europe BV”, aldus Lifestyle. “Gevolg is dat de centrale Lifestyle-operatie begin 2007 zal verhuizen naar het hoofdkantoor van Hermans Retail Europe BV in Hoorn.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!