De menselijke interactie van Pirch

De menselijke interactie van Pirch

‘De vreselijkste klantervaring ooit’ vormt in 2009 de inspiratie voor de oprichting van Pirch. De Amerikaanse keten wil de shoppingexperience bij witgoedzaken heruitvinden en focust op menselijke interactie. Vandaar dat klanten alle apparatuur mogen testen. “’Humanity is the new luxery’, dat is ons motto”, zegt ceo Jeffery Sears in het oktobernummer van RetailTrends.

Klanten van de Amerikaanse keuken- en badkamerketen mogen niet het gevoel hebben dat ze een machine kopen. Alle huishoudelijke apparaten zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en klanten kunnen, op afspraak en in badpak, ook de douches testen. “Een auto koop je ook niet zonder een testritje te maken”, aldus assistent-storedirector Patti Whelan van de showroom in SoHo.

Een vergulde Gamma, noemde The New York Times het concept vlak voor het lanceringsfeest in SoHo. Daar opende Pirch in mei dit jaar zijn negende fysieke vestiging. RetailWatching neemt een kijkje in al deze negen winkels.

SoHo (New York)

Atlanta (Georgia)

Orange County (Californië)

Dallas (Texas)

Los Angeles (Californië)

Chicago (Illinois)

Paramus (New Jersey)

Palm Springs (Californië)

San Diego (Californië)

In het oktobernummer van RetailTrends gaan Whelan en Sears in gesprek met correspondent Hans Klis in op het succes van de witgoedketen. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.