Advertorial: Hoogvliet kiest voor Glory's Cash Infinity Recyclers

Advertorial: Hoogvliet kiest voor Glory's Cash Infinity Recyclers

Supermarktketen Hoogvliet heeft na een uitgebreid pilottraject gekozen voor cashmanagement-oplossing van G4S, CASH360, waarbij de automatische cash-recyclers van GLORY een essentieel onderdeel vormen. De totaaloplossing vertegenwoordigt een pakket van hardware, monitoring, software en services en wordt in 2018 in een groot aantal winkels geplaatst.

Met deze uitbesteding van activiteiten legt Hoogvliet bewust de focus op zijn klanten door de automatisering van handmatige activiteiten: van het vullen en tellen van de kassalades tot aan het waarde transport en administratie. Bijkomend voordeel: de geldstroom kan centraal gevolgd worden.

Hoogvliet realiseert hiermee een flinke verbetering in beveiliging en efficiency
De medewerkers zijn tevreden over CASH360 en de geïnstalleerde GLORY Cash-recyclers: zij kunnen o.a. door de uitgebreid in het veld geteste cash-recyclers significant meer tijd op de winkelvloer besteden, en het bedieningsgemak van CASH360 maakt het mogelijk om zonder begeleiding gebruik te maken van de GLORY-backoffice systemen. Door maatwerk softwareapplicatie, zijn zaken als inloggen op de apparatuur en de administratie op het hoofdkantoor geautomatiseerd.

GLORY’s Retail Account-Director Silvio Arzini
“Wij zijn trots dat een innovatieve supermarktonderneming als Hoogvliet het pilottraject juist met GLORY cash-recycler is ingegaan. Wederom hebben wij onze constante hoge kwaliteit succesvol mogen bewijzen tijdens de uitgebreide field-pilots en zijn vereerd om als global leader op het gebied van Retail cash-recycling nu ook Hoogvliet als gebruiker te mogen bedienen”. 

Martijn Wiersma, Sales & Marketing Manager Retail bij G4S 
“G4S heeft de CASH360-oplossing ontwikkeld met als doel ondernemers te ontzorgen en ondersteunen bij hun behoefte aan controle, eenvoud, veiligheid en aandacht voor de klant. Kas- en telverschillen worden nu tot een minimum beperkt, de veiligheid in de supermarkten verhoogd en de administratie geoptimaliseerd”. 

 

Wilt u meer weten over waarom retailers wereldwijd kiezen voor GLORY Cash Recyclers?
Neem dan contact op met GLORY Nederland:

Silvio Arzini, Retail Account Director NL
+31 (0)627393436 / +31 347 32 74 38
silvio.arzini@glory-global.com
http://www.cashinfinity.net/