Jumbo benoemt Van den Boom tot commissaris

Leon van den Boom gaat de raad van commissarissen van Jumbo versterken. Hij werd voor deze positie voorgedragen door de ondernemersverenigingen van C1000 en Jumbo. Leon was eerder commissaris bij C1000.
Van den Boom is partner bij PARK Corporate Finance. Hij vervult daarnaast commissariaten bij onder andere RFS Holland Holding (Wehkamp) en OAD Groep en bestuursfuncties bij stichtingen van Koninklijke VOPAK, FUGRO en TKH.

De aanstelling van Van den Boom is volgens Jumbo ceo Frits van Eerd de afsluiting van de overnamefase van C1000 door Jumbo. “De ondernemingsraden hebben advies uitgebracht over de strategie en organisatie en met de vakbonden zijn wij een sociaal plan overeengekomen”, vertelt van Eerd. “Daarnaast hebben we met de C1000 ondernemers een overgangsconvenant afgesloten op basis waarvan de transitie naar Jumbo van start kan gaan.” Hiermee geeft de topman aan op koers te liggen met de overname.

Leon van den Boom zal in de Raad van Commissarissen van Jumbo plaatsnemen naast voorzitter en Jumbo-oprichter Karel van Eerd, Harry Bruijniks, Antony Burgmans en Wilco Jiskoot.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!