Overname Natuurwinkel ophanden

Vroegop Ruhe & Co voert vergaande gesprekken met Royal Wessanen over de overname van dochteronderneming Natudis. Beide partijen hebben de intentie om tot een overeenkomst te komen, laat manager communicatie en retailmarketing Marja Lelieveld van Royal Wessanen weten aan RetailNews. “De punten worden nu op de i gezet.”

Natudis is eigenaar van de biologische winkelformules Natuurwinkel en GooodyFooods. De meeste winkels van die laatste formule zijn inmiddels omgebouwd tot Natuurwinkel, waarmee er circa dertig vestigingen van Natuurwinkel in ons land zijn. Alleen een vestiging in Hilversum behoudt de naam GooodyFooods.

Drie jaar geleden telde de formule nog 55 franchisenemers. Omdat Natudis volgens de franchisers te hoge marges rekende en gebrekkig zou communiceren stapten veel van hen over naar EkoPlaza.

Vroegop Ruhe & Co bestaat uit de werkmaatschappijen Vroegop-Windig en De Kweker. Het groothandelsbedrijf voert tevens gesprekken met Royal Wessanen over de overname van leverancier Kroon en de Belgische distributeur Hagor.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!