HelloFresh start met zondagbezorging

HelloFresh bezorgt zijn versboxen vanaf 2 maart in de Randstad ook op zondag. Daarmee is de online boodschappendienst naar eigen zeggen de eerste dienst in de Europese online foodmarkt die gratis op zondag aan huis bezorgt. "We zijn voornemens om de zondagbezorging door heel Nederland uit te rollen", laat een woordvoerder weten aan RetailNews. "Waarschijnlijk gebeurt dat rond de zomer."  

HelloFresh bezorgt op dit moment boxen met recepten en bijpassende ingrediënten alleen op maandag- en dinsdagavond. De extra leverdag is noodzakelijk ‘vanwege de sterke groei’, stelt Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh. De prijs voor de consument blijft hetzelfde. “Door ons landelijk netwerk van gekoeld transport bleek uitbreiden naar zondag niet ingewikkeld en hoeven we de klant geen extra kosten te berekenen”, aldus Olaf Vreeburg, head of operations van HelloFresh.

HelloFresh is in februari 2012 opgericht. Vorig jaar kreeg de foodretailer voor de derde keer een miljoeneninvestering. De online dienst wil in 2015 een procent van de Nederlandse huishoudens bedienen.

Eerder:
Nieuwe miljoeneninvestering voor HelloFresh

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!