COACH werkt aan webwinkel

Sneakerformule COACH wil medio dit jaar een webshop lanceren. Dat zegt directeur Jos van der Wolk in het maartnummer van RetailTrends. "We zijn er laat mee", erkent de topman.

Van der Wolk wijt dat aan een aantal factoren, waaronder de fusie van Intres en moederconcern Euretco. "We zijn er hard mee bezig en hopen de webshop medio 2014 gerealiseerd te hebben. Onze focus ligt nu vooral op het e-commerce- en futureproof maken van onze winkels."

De webwinkel wordt ontwikkeld op een centraal platform van Euretco. “Dat levert schaal- en synergievoordelen op”, zegt Euretco’s manager online Rik Klercq. “Uiteindelijk willen we volledige omnichannelretailing aanbieden. Dat betekent onder meer ook het koppelen van centrale en lokale voorraden.”

COACH opende vorig jaar in Rotterdam de eerste winkel volgens het vernieuwde concept dat klanten een shopping en service experience moet bieden. Marketingmanager Kirsti Boessenkool gaat in RetailTrends 3 dieper in op dit concept, waarmee de formule onder meer 'open, transparant en eerlijk' wil zijn naar zijn klanten. Daarnaast vertelt Klercq meer over de online ambities van COACH. Ook de social mediastrategie en de ‘winkels-nieuwe-stijl’ van de sneakerformule worden belicht.

Reacties

Laatste nieuws









RetailTrends