DA Holding neemt Mooi Parfumerie over

DA Holding is de nieuwe eigenaar van Mooi Parfumerie. Daarnaast gaat DA een samenwerking aan met Vitaminstore. Dat maakt de drogisterijketen vandaag bekend.

Mooi Parfumerie beschikt over 48 winkels, die op de huidige wijze worden voortgezet. De overname past in DA’s strategie waarin lokaal ondernemerschap, persoonlijk advies en aandacht voor de klant centraal staan, aldus het winkelbedrijf. “Door de overname ontstaat een bundeling van krachten waarmee we in staat zijn drie werelden neer te zetten waarin klant- en shopgedrag centraal staan: fris, gezond en mooi”, zegt ceo Linda Keijzer.

De thema's moeten vanaf 1 juli zichtbaar zijn in de winkels van DA. Het thema fris staat voor het drogisterijassortiment met producten voor persoonlijke verzorging. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie en wordt in samenwerking met Mooi Parfumerie ingevuld.

Het thema gezond staat voor producten voor zelfzorg, voedingsmiddelen en -supplementen. Hiervoor gaat DA een samenwerking aan met Vitaminstore, dat over 23 winkels in Nederland beschikt. De details voor deze samenwerking moeten nog worden ingevuld, maar zal vooral op het gebied van het assortiment liggen, aldus DA.

DA en Mooi Parfumerie gingen in 2012 al een samenwerking aan waarbij ze een nieuw winkelconcept lanceerden. De ketens beschikken sindsdien over tien DA + Mooi-winkels.

Eerder:
DA en Mooi parfumerie bundelen krachten

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!