Supermarkten hebben last van nucleaire top

Supermarkten ondervinden hinder van de nucleaire top die vandaag en morgen plaatsvindt in de hofstad. Hoewel de bedrijven alles op alles hebben gezet om deze dagen alles in huis te hebben, kunnen ze niet garanderen dat dat ook lukt vanwege alle wegafsluitingen. “We proberen verse producten zo vroeg mogelijk op de dag naar de winkels te brengen, maar weten niet helemaal wat ons te wachten staan”, zegt een woordvoerder van Detailresult in het Haarlems Dagblad.  

De winkel van Hoogvliet in Haarlemmermeer wil dat zijn klanten goed voorbereid op pad gaan. “Kom maandag en dinsdag lekker op de fiets naar de supermarkt of zorg ervoor dat u uw boodschappen in de dagen ervoor in huis haalt”, zo luidde een oproep van de winkel afgelopen week. 

Albert Heijn en Dirk van den Broek gaan ervan uit dat klanten op de hoogte zijn van de verkeersveranderingen en zien het niet als hun taak om klanten zoiets te vertellen. “We zijn in principe open en van voorraad voorzien. Waarschuwen is niet nodig”, stelt een woerdvoerder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!