Free Record Shop wordt outletwinkel

Free Record Shop wijzigt zijn winkelformule in een outletstore voor entertainmentproducten. Dit concept wordt deze week geïntroduceerd en vervolgens uitgerold naar andere winkels. Dat laat de entertainmentketen dinsdag weten.

Het concept richt zich met name op de onderkant van de markt, omdat daar volgens Free Record Shop nog een grote vraag onder consumenten bestaat. De winkelketen zal niet langer de meest recente cd’s of films aanbieden, maar als outletstore fungeren voor magazijnvoorraden. Daarmee wil de formule tevens inspelen op leveranciers die hun oude voorraden vanwege het krimpende aantal verkooplocaties niet meer kwijtraken.

Free Record Shop wil dat leveranciers de keten beschouwen als standaard outlet voor hun entertainmentproducten. Zo wil de entertainmentketen een ‘zo breed mogelijk assortiment van aantrekkelijk geprijsde producten aanbieden’.

Free Record Shop beschikt in ons land over veertig vestigingen. Of en wanneer het nieuwe concept naar alle winkels wordt uitgerold, kan een woordvoerder nog niet zeggen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!