Loods 5 opent derde vestiging

Loods 5 verwacht in het voorjaar van 2015 zijn derde woonwinkel te openen in Amersfoort. De winkelformule heeft een verkoopovereenkomst getekend voor de bouw van een vestiging van achttienduizend vierkante meter op bedrijvenpark Vathorst.

Loods 5 biedt producten aan van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten. Deze partijen zijn tot aan de verkoop eigenaar van hun eigen goederen. Zo bepalen zij zelf de prijs, het assortiment en de voorraad. Voor de winkels in Zaandam en Sliedrecht wordt inmiddels gewerkt met een wachtlijst, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

De nieuwe winkel van Loods 5 richt zich volgens haar op de ‘destination shopper’. “De winkel moet bezoekers het gevoel geven dat ze een dagje uit zijn.”

De retailformule heeft volgens haar een forse professioneringsslag gemaakt, sinds Loods 5 in 1999 als nieuw initiatief in de markt werd gezet. De opening in Amersfoort is de eerste uitbreiding sinds 2007, toen de winkel in een voormalig pand van IKEA in Sliedrecht openging. Concrete plannen voor meer winkelopeningen maakt de woordvoerder niet bekend. “Maar we hebben absoluut de ambitie om verder te groeien en uit te breiden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!