Mega Food Stunter op schema voor 35 winkels

Mega Food Stunter heeft donderdag zijn vijftiende en zestiende winkel geopend. Met de winkels in Delfzijl en Drachten ligt de outletsupermarktketen naar eigen zeggen ruim op schema om nog dit jaar over 35 winkels te beschikken.

Om de groei van het winkelbestand bij te kunnen houden heeft Mega Food Stunter een nieuw vrieshuis in Apeldoorn in gebruik genomen. De opslagcapaciteit is daarmee met vierduizend pallets vergroot. Het vrieshuis beschikt tevens over een nieuw kantoor, van waaruit medewerkers zich met de exploitatie van de winkels bezighouden.

De supermarktketen opent nog deze maand vestigingen in Winschoten en Enschede. Klanten kunnen bij Mega Food Stunter terecht voor de overproductie van A-merken, tegen een prijs die net boven die van de voedselbank ligt. De goedkopere prijzen worden daarnaast gerealiseerd door een sobere aankleding van de winkels en een lagere marge.

Reacties 5


jan van van klaveren 24 feb, 10:20

komen de winkels ook in dordrecht


antje lamein 12 jun, 07:29

waar staat de winkel in winschoten


R. M. van den Bos 19 aug, 23:50

waar in Almelo


greet merceij 30 aug, 13:19

ik had recent bij een paar bestellingen 2 x 1 voucher gebruikt.maar hetgeen ikvoor de vouchers bestelde was er tot 2 x toe niet bij.1 VOUCHER van 15 en 1 van 10.Ene Karin van de klanten service weet ervan,maar ze wil mij die kosten niet vergoeden .het gaat om visnuggets en ijs. en omdat ik er steeds om vraag heeft ze me geblokt. .graag bezorging van visnuggets en 10 euro ijs van de vouchers.of overmaking van totaal 25 euro


Marion Daniels 16 okt, 12:26

Zeer slechte ervaring met megafooddiscounter. 6 kilo oneetbare warm gerookte zal besteld. Uitgedroogd, stinkt, je durft het echt een kat niet eens te geven!
Onbereikbaar per telefoon en e-mail.
Zeer slecht!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!