Leapp breidt uit naar Duitsland

Tweedehands Apple-verkoper Leapp wil aan het eind van dit jaar de eerste winkel in Duitsland openen. Vorige week opende Leapp zijn vierde fysieke vestiging in ons land. Dat laat oprichter Rogier van Camp weten in Het Financieele Dagblad.

De winkels in Nederland staan in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle en sinds vorige week ook in Utrecht. Komende maand komt daar een winkel in Den Haag bij. In Duitsland wil Van Camp voor de naamsbekendheid over twee fysieke winkels beschikken. “Net als in een aantal andere Europese landen. De rest van de markt moeten we dan bedienen via onze webwinkel.”

Het grootste deel van de apparaten die Leapp verkoopt is tussen de anderhalf en 2,5 jaar oud. Alle producten worden door de formule zelf opgeknapt in Amsterdam, liet operationeel manager Job Pijpers eerder weten aan RetailNews. Klanten krijgen gemiddeld veertig tot vijftig procent korting op de nieuwprijs. Dat is voor veel van hen de reden om voor het eerst apparatuur van Apple te testen, stelt Van Camp. “Op die manier zijn wij een aanvoerkanaal van nieuwe klanten voor Apple.”

Eerder:
Leapp breidt winkelbestand uit

Reacties