Rozenkelim.nl wint Gouden Admarkt Topaward

Webwinkel Rozenkelim.nl heeft donderdag de Gouden Admarkt Topaward van Marktplaats Zakelijk in ontvangst genomen. Buitenkado.nl en Zwaartafelen.nl wonnen respectievelijk de zilveren en bronzen award. De prijzen worden uitgereikt aan ondernemers die hun zakelijk succes weten te vergroten door effectief online te adverteren en ondernemen.

Rozenkelim verkoopt oosterse vloerkleden vanuit een showroom in Overveen. “Rozenkelim.nl onderscheidt zich door een grote servicegerichtheid naar de klant, die zelfs vrijblijvend de kleden thuis mag proberen”, stelt hoofd mkb Douwe Verberne van Marktplaats Zakelijk. Daarnaast zorgt de specialisatie van de etailer volgens hem dat het aanbod ‘groter, diverser en goedkoper is dan dat van de grotere retailers, waarmee zij hun positie in de markt weten te versterken’.

Rozenkelim ontvangt naast de gouden award een advertentiecampagne ter waarde van vijfduizend euro op Marktplaats.

Naast de drie Admarkt Topawards reikte Marktplaats Zakelijk donderdag twee awards uit aan jonge etailers. Bedsupply.nl en Estunt.nl namen dit jaar de Jonge Ondernemer Topaward in ontvangst. “Met deze award willen wij hen onderscheiden, omdat zij staan voor een nieuwe generatie van jonge ondernemers die de kansen die commerce bieden als geen ander weten om te zetten tot succesvolle bedrijven”, aldus Verberne.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!