Van Tol Retail neemt Versunie over

Foodretailspecialist Van Tol Retail is de nieuwe eigenaar van distributiebedrijf Versunie. Versunie verzorgt onder meer de versdistributie van Van Tol Retail, de organisatie achter de winkelformules Dagwinkel, Troefmarkt en Springer. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Door de overname kunnen bedrijfsprocessen en klantencontacten beter worden afgestemd, meldt Van Tol Retail woensdag in een persbericht. Versunie beschikt over een aanbod van ruim vierduizend versproducten, die soms nog per stuk zijn te bestellen. Bij het bedrijf werken 128 mensen.

“Doordat beide distributiebedrijven nu als één organisatie gaan opereren bieden we onze partners één aanspreekpunt en één loket voor folder-, formule- en assortimentsafspraken”, reageert directeur commerciële zaken Michael van den Hurk van Van Tol Retail. 

Daarmee zijn de organisaties volgens hem beter in staat de strategie uit te voeren vanuit één beleid, waarmee ze meer consumentgericht kunnen werken. “Bovendien gaat vers in de toekomst nog meer dan nu het verschil maken.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends