Perfectly Basics biedt virtuele paskamer

De Nederlandse webshop Perfectly Basics maakt sinds kort gebruik van de Zweedse virtuele paskamertool Virtusize. De virtuele paskamer stelt online shoppers in staat om afmetingen van online artikelen te vergelijken met een soortgelijk kledingstuk uit hun eigen kast. Daarmee kunnen ze bepalen welke maat ze nodig hebben.

Virtusize vraagt als enige digitale paskamer gebruikers om de maten op te nemen van een kledingstuk dat hen perfect zit. Deze worden vervolgens toegepast op een online verkrijgbaar product, waarbij het eigen kledingstuk virtueel over het online artikel wordt gelegd. Andere virtuele pastools als Metail, My Virtual Model en Truefit, nemen de maten van het lichaam als uitgangspunt.

Wanneer de bezoeker een artikel van Perfectly Basics aanschaft, slaat Virtusize automatisch de maten van dit artikel op. Deze worden gekoppeld aan het account van de gebruiker en bewaard voor volgende bestellingen. De webwinkel hoopt met de digitale paskamer de klanttevredenheid te verhogen en het aantal retouren terug te dringen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!