Postbedrijf introduceert 24-uurs bezorging met gps-tracking

Post- en pakketbezorger Van Straaten Post heeft een bezorgdienst met gps-tracking gelanceerd. Door hun postbodes te voorzien van een gps-systeem, biedt de postbezorger een dienst die de route van een bezorger volgt en de afleverlocatie en het tijdstip van aflevering registreert en inzichtelijk maakt.

“Met deze technologie komen wij tegemoet aan de wens van onze klanten om meer inzicht en zekerheid te krijgen in de bezorging van 24-uurs post”, aldus een woordvoerder van het postbedrijf. “Poststukken die binnen 24 uur moeten worden bezorgd, zijn steeds belangrijker voor verzenders. Dit vraagt om een grotere nauwkeurigheid en meer zekerheid van een juiste en tijdige bezorging dan tot nu toe mogelijk was.”

In de testfase bleek volgens Van Straaten Post dat bezorging op de nieuwe manier de meest betrouwbare methode van verzending is. Met de dienst wordt naar eigen zeggen een honderd procent tijdige en correcte bezorging benaderd. “Daarnaast kan een bedrijf er nu nog meer op vertrouwen dat de verzonden poststukken worden afgeleverd op de juiste dag en de juiste plaats.” Wanneer zich toch een situatie voordoet waarbij de geadresseerde een poststuk niet of onjuist heeft ontvangen, kan eenvoudig worden achterhaald wanneer de bezorger bij het opgegeven adres is geweest.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends