Combatant Gentleman voorziet spiegels van pasvormprogramma

Herenlabel Combatant Gentlemen rust zijn spiegels uit met een pasvormprogramma voor maatpakken, dat werkt met behulp van videogametechnologie. Combatant Gentlemen verkoopt zijn pakken online, maar opent ook regelmatig pop-up stores. De retailer voorziet zijn passpiegels in deze pop-upstores van Kinect, de videogamecamera van Microsoft.

De spiegel leest de informatie middels speciale RFID-chips die in de kledingstukken verwerkt zijn. Deze worden herkend door de Kinect-camera. Zodra de consument een pak draagt en voor de kinectspiegel staat, toont deze de prijs, gebruikte materialen, het stijltype en vergelijkbare kostuums. De drager van het pak kan vervolgens met zijn handen door het assortiment bladeren en onder meer bijpassende accessoires zoeken. Items die hem bevallen veegt hij met een zwaaibeweging naar zijn digitale winkelwagen.

Wanneer de klant klaar is kan hij de producten in de winkel afrekenen en meenemen. Hij kan er echter ook voor kiezen om de producten aan zijn online account te koppelen om de bestelling later online af te ronden. De producten worden vervolgens naar zijn thuisadres verzonden.




Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!