Nieuw distributiecentrum Action officieel geopend

Winkelketen Action heeft maandag in Echt-Susteren zijn tweede distributiecentrum geopend. Het huidige vloeroppervlakte van 58 duizend vierkante meter wordt binnenkort alweer met vijftienduizend vierkante meter uitgebreid.

Vanuit het dc worden naast Nederlandse winkels filialen in België, Duitsland en Frankrijk beleverd. Momenteel worden al 68 winkels beleverd. Aan het eind van het jaar moeten dat er 170 zijn. Dat aantal zal naar gelang de expansie van Action verder uitbreiden. Op dit moment werken zo’n 350 van de toekomstige zeshonderd mensen in het dc.

Onder meer minister Henk Kamp van Economische Zaken was uitgenodigd voor de opening, waar de pers niet welkom was. Het is niet duidelijk waarom Action niet meewerkt aan publiciteit voor de opening van het distributiecentrum, meldt L1.

De discounter heeft vorig jaar voor het eerst de omzetgrens van een miljard euro doorbroken. De winkelketen opende vorig jaar 85 vestigingen en wil dit jaar verder uitbreiden naar vijfhonderd filialen. In de eerste vijf maanden opende Action 28 winkels, dat het totaal op 434 vestigingen bracht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!