De Buren trekt e-commerce partners aan

Klanten van Zwerfkei Outdoor & Travel Centre kunnen hun online orders voortaan afhalen bij De Buren. Dat heeft het afhaalcentrum woensdag bekendgemaakt.

Online shoppers kunnen tijdens hun aankoop een afhaalpunt van De Buren selecteren in het gewenste postcodegebied. Middels een API-koppeling belandt de order in het systeem van De Buren geplaatst en wordt een kluisje in het gekozen afhaalcentrum gereserveerd. Pakketservice De Buren haalt dagelijks de pakketten af bij Zwerkei en verwerkt die in het eigen sorteercentrum. De klant ontvangt een e-mail of sms zodra het pakket afgehaald kan worden. “We gaan flink inzetten op deze service”, zegt een woordvoerder van De Buren tegen RetailNews. "De gesprekken met andere mogelijke partners zijn in volle gang."

Daarnaast zet het afhaalcentrum in op uitbreiding van het aantal vestigingen. “We beschikken momenteel over circa vijftig afhaalpunten. Onze ambitie ligt vele malen hoger”, zei directeur Robin Dragstra eerder. “Waar we nu vooral op retaillocaties zitten, breiden ons afhaalnetwerk in elk geval uit naar kantoorlocaties.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends