Detailresult Groep stelt nieuwe commissarissen aan

Detailresult Groep heeft Dirk Anbeek en John Kruijssen benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Dat heeft het moederconcern van supermarktketens DekaMarkt en Dirk bekendgemaakt.

Henk Rottinghuis vertrekt als lid van de raad van commissarissen omdat zijn termijn is afgelopen, laat een medewerker van Detailresult Groep weten aan RetailNews. “We hebben daarnaast voor een extra commissaris gekozen om de continuïteit te borgen voor het geval er binnen enkele jaren nog een lid vertrekt.”

Beide commissarissen hebben uitgebreide ervaring binnen de retailbranche, aldus Detailresult. Zo was Anbeek eerder werkzaam bij Ahold, waar hij onder meer directeur franchise en vastgoed bij Albert Heijn was. Kruijssen was onder meer als general manager bij Shell verantwoordelijk voor conveniance retail.

Anbeek is momenteel ceo van vastgoedbedrijf Wereldhave, terwijl Kruijssen ceo van autodealerholding Markeur Groep is. Naast hen bestaat de raad van commissarissen van Detailresult Groep uit Cees van Rijn en André Ooijslager, die tevens voorzitter is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!