Snelgroeiend JD Sports lanceert webshop en app

JD Sports zet zijn grootse entree op de Nederlandse markt kracht bij met de lancering van een webshop en app. Klanten kunnen daar 24 uur per dag terecht voor de kleding en schoenen van de Britse winkelketen.

JD Sports opende vorig jaar juli de eerste twee winkels in Utrecht en Breda. Een jaar later staat de teller al op vijftien vestigingen in verschillende grote steden van Nederland, voornamelijk locaties waar voorheen mannenmodeketen Setpoint gevestigd was. De komende jaren zal het winkelbestand verder uitgebreid worden, laat de retailer weten. De sportketen runt in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk al meer dan vijfhonderd sportwinkels.

De modeketen merkt echter dat de aankoop van schoenen en kleding steeds vaker online gebeurt. Daarom biedt het klanten nu ook de mogelijkheid om online bij JD Sports te kopen, waarbij de bestellingen thuis te bezorgen of gratis in de winkel af te halen zijn. Om de mobiele verkopen te stimuleren heeft de retailer gelijktijdig een Nederlandse app gelanceerd, die zowel in de iTunes als Google Play store is te verkrijgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!