Euretco stelt nieuwe directeur woondivisie aan

Ludo Campman is per 1 augustus benoemd tot directeur van Euretco Wonen. Dat heeft de retailserviceorganisatie donderdag bekendgemaakt. Hij volgt Maarten Bakker op, die sinds februari directeur financial services bij Euretco is.

Campman was directeur van Hilding Anders Netherlands, producent van onder meer de slaapsystemen van Eastborn. Eerder werkte hij onder meer als commercieel directeur bij beddenketen Koninklijke Auping.

Campman voorziet een grote uitdaging ‘met volop kansen’. “Als team gaan we ons de komende tijd focussen op een aantal thema’s, zoals online ontwikkelingen die er met name op gericht zijn om meer consumenten naar de winkels te krijgen”, aldus Campman. Ceo Harry Bruijniks heeft vertrouwen in de aanstelling van Campman. “Met zijn kennis en ervaring kan Euretco Wonen de nieuwe koers met volle kracht inzetten.”

Bruijniks liet dit jaar in het meinummer van RetailTrends al weten dat Euretco verschillende stappen binnen de woondivisie gaat zetten. Zo staat de EDI-infrastructuur om onderling gegevens uit te wisselen op dat gebied nog ‘in de kinderschoenen’. “Om efficiencywinst te realiseren is het belangrijk dat het overal versneld wordt ingevoerd.”

Euretco ondersteunt ondernemers om de gestandaardiseerde EDI-structuur af te stemmen op hun automatiseringssystemen. Daarmee kan de organisatie hen ook benchmarkinformatie geven. De Euretco Retail Monotir biedt bijvoorbeeld mode- en sportretailers informatie over omzet en marge. Dat stelt hen in staat hun prestaties te vergelijken met de sector. Bij woonretailers gebeurt dat nog niet, aldus Bruiijniks. “Dat is nog te divers, maar ook daar willen we dit gaan aanbieden. De branche en de mensen moeten er wel klaar voor zijn.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!