Corio werkt samen met bezorgdienst Pluplus

Vastgoedeigenaar Corio biedt zijn huurders de mogelijkheid gebruik te maken van de bezorgservice van technologiebedrijf Pluplus. Daarmee kunnen fysieke retailers online aankopen binnen twee uur laten bezorgen aan de klant. Dat laat oprichter Jorik Bremer weten aan RetailNews.

Pluplus koppelt aankopen in de webshop aan bestaande regionale koeriersdiensten, die het pakketje vervolgens per fiets, scooter of auto binnen twee uur bij de klant bezorgen. Consumenten kunnen daarbij aangeven waar en wanneer zij de bestelling willen ontvangen, in een straal van zestien kilometer rond de fysieke winkel.

De bezorgdienst ging in april van start in Amsterdam. Met een investering van Parcel International wil Bremer de snelle bezorgdienst voor online bestellingen versneld uitrollen in Nederland. “Wij geven ook huurders van vastgoedeigenaren de kans om in te haken op de omzetstroom van het sterk groeiende e-commercesegment.” Onder meer huurders in winkelcentrum Hoog Catharijne kunnen nu van de dienst gebruikmaken.

Winkeliers die de dienst willen aanbieden, implementeren een html-code in hun webwinkel. De bezorgkosten hangen af van de afstand naar het bezorgadres, de omvang van het pakket en het tijdstip van de bestelling. Pluplus ontvangt tien tot vijftien procent van de bezorgkosten, die via de technologie van het bedrijf realtime worden berekend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!